Johannacpettersson

Praktik

Hej, vaknade i morse vid 7 gick upp och drack kaffe sen käka frukost sen klädde på mig för skulle till stallet och min praktik. Började 8 med att släppa ut hästarna sen mocka vi åt 3 hästar och eftermiddags luncha, fyllde vatten, och packa hökassar. Sen skulle vi ta in molly '' en fjording '' i ridhuset för dom skulle kolla nått på henne. Så gick vi runt lite i ridhuset sen när vi gick vi utgången så drog hon in mot stallet hade ingen chans mot henne och Linn stog och as grava , Haha sen när hon precis kom ut utanför ridhuset kom ridläraren och stoppa henne och dom börjar grava dom också, buligt liten ponny det dära. 
När jag kom hem så kalla jag serie sen somna jag i 2 timmar, och nyss så kom Linnea ska väl ta och fixa mig sen se vad som händer. Puss

 

Torsdag

Hej hade ställt klockan på 6 i morsan vaknade vid kvart i 8 av mig själv och fatta att jag hade stängt av alarmet.. Gick upp och käka frukost sen kom mamma med frasse vid kvart över 8, så tog vi promenaden ner till stallet och vi gjort hundövningar i 1 timme sen gick vi genom det och sen lunch och sen prata vi mer om hundar, katter och kaniner sluta vi två så gick hem med linn, när jag kom hem somnade jag direkt. Och nu har jag nyss lagat mat till matlådan i morgon så nu ska jag lägga mig och kolla serie pusshej.

 

Onsdag

Vaknade vid 12 och gick upp och käka frukost,sen kolla jag serie och lyssna på min bok som ska vara klar nästa vecka . Var som sagt inte i skolan i dag som att våran lärare var sjuk. 
Ska väl snart ta och plocka lite och sen laga mat , och kanske träffa Amanda senare får se vad som händer. Puss 

Bild från Tenneriffa för 3 år sen-

Skoluppgift

Sitter just nu och lyssna på en ljudbok som heter '' Pappa & kriminell '' väldigt spännande och intressand bok. 
Har lyssnat en skiva 6 skivor kvar ska jag hinna lyssna på under en veckas tid, under kvällen ska jag kolla på PH och sen duscha får se om det blir nån skola i morgon har inte mått så bra i dag. Puss 

 

Tisdag

Hej, Första skoldagen i dag börja med matte sen engelska sen sluta vi rätt skönt så här första dagen och få sluta 2 timmar tidigare, nu ska jag kolla serie sen vet jag inte . 

Dagens -

Måndag

Hej , vakna nyss ska äta frukost ochså sen till pappa för ska övningsköra. Senarea vet jag ej vad som händer ,börjar ju skolan i morgon osv ..  hej

 

Söndag

Hej , vaknade vid 1 och käka frukost och duscha, sen fixa jag mig och gick till pappa var där typ där hela kvällen vid 7 kom Linnea och hämta mig. Åkte hem och laga mat sen åkte vi till Amanda och var där hela kvällen så kom ungefär precis hem, ska kolla serie sen sova. God Natt !

5 Januari

Hej bloggen har inte haft tid att blogga och inte haft så mycket att skriva, i fredags var jag in till stan och köpte min efterlängtatde macbook air !!
och sen kom Linnea på kvällen och vi åkte och hämta Jonna och sen hem till Amanda och drack kaffe kom hem från henne vid halv 4. När jag kom hem kolla jag på Pretty little liars och somnade väl runt 5. 

I går vakande jag vi 12 fixa mig gick till ishallen och kolla när lillebroshan hade match, sen åkte jag mamma & Danne in till stan och handla och när jag kom hem somnade jag på soffan ungefär vid 11 kom Linnea & Amanda och hämta mig vi åkte till Ströms sen till Kolbäck och träffa Emma, åkte sedan hem till Amanda och gjorde inte så mycket åkte hem vid 1 och kolla Pretty little liars somnade vid 3. 

måndag

kom tiill skolan vid 10 hade matte och lunchen käkade subway sen gick vi till hemma kväll och köpte godis, gick med Matilda och Linn genom vasa och tog kort på änderna så himla roligt. efter det så hade vi idrott vi skulle klättra... klättra inte men hjälpte till att säkra. sen hade vi naturbruk vi prata om hur Elmia var och hur vi skulle planera lektiornerna in för våren och sen visa hon bilder på djurparker i Ryssland. Slutade vid kvart kvar över 4 tog bussen hem när jag kom hem så lagade jag mar och åteställde min telefon och somnade på soffan och vakande vid halv 9. Nu sitter jag och kollar på mordet i sandhamn kram

god morgon

Nu har jag nyss fixat mig och ätit frunkost och ska gå ner till tåget, slutar halv 5 i dag bra segt.. 
Har matte och idrott sen naturbruk, får väl se vad vi gör i dag puss

dagens

Johan Falk

Sitter just nu och kollar Johan Falk och lyssnar gammal musik. Imorgon ska man till skolan bara två veckor sen har man jullov längtar som fan, måster verkligen ha lov nu är bra trött på skolan. 
På Torsdag kommer Linnea hit och ska sova kvar till på Fredag sen drar vi till Göteborg så jävla skönt att få träffa mormor igen. Puss

  

Maria Montazami

Hej träffa Maria Montazami i går, köpte en av hennes böker och fick hennes autograf hehe. Hennes bok var väldigt intressant som att hon skriver om hur hon firar sina högtider i Kalifonen. Var mycket resept och insperation också. 

Sorry

Hej, förlåt för jag inte bloggat så mycket men inte haft så mycket tid för har mycket i skolan arbeten som ska in osv. 
Men snart så har jag lov och snart är det julafton, på fredag åker jag,mamma & Linnea ner till Göteborg och ska träffa mormor och sen gå på julmarknaden på liseberg. Mysigt !

  

Lördag

Hej igår var jag med Daniella och Jonna, Daniella drog vid 7 och jag Jonna åkte hem till henne och kolla skolkatalogen. Vid 8 åkte vi och köpte godis sen till mig och kolla på idol och nån film, hon åkte vid 12 och jag somnade dirket typ.. I dag ska jag till pappa & Hannele på halooween fest, skoj. puss

♥ 

Min jacka

Fick min svea jacka i veckan också, är super nöjd över den.